Skip to main content

ONS CUSTOM MADE ADAPTERS PRODUCTIEPROCES IN 6 STAPPEN

Altijd al eens willen weten hoe het productieproces van een custom made adapter eruit ziet? In dit nieuwsartikel kunt u lezen hoe wij klantspecifieke adapters voor de waterjetting industrie produceren.

STAP 1 – Kennismaking en aanvraag
Door jarenlange ervaring in het produceren van klantspecifieke adapters voor de waterjetting industrie, kunnen wij ons eenvoudig plaatsen in uw specifieke aanvraag. Een van onze experts staat u daarom ook graag te woord, zodat we een aanvraag voor u kunnen realiseren. U kunt ons vrijblijvend bereiken via info@lmtl.nl , +31 (0)72 – 303 4190 of via dit contactformulier.

STAP 2 – Engineeren van de adapter
Wij berekenen de adapter op werkdruk en houden rekening met de omgevingsinvloeden van de adapter, zoals zeewater of chemische processen. Wij hebben veel ervaring met hoogwaardig gelegeerde materialen en warmtebehandelingen, waardoor onze adapters aan de meest extreme omstandigheden kunnen voldoen. Wij ontwerpen de meest uiteenlopende adapters tot wel 3000 bar werkdruk.

STAP 3 – In kaart brengen van adapter
We maken een 3D optimalisatie van de adapter in Autocad Inventor en leggen deze aan de klant voor.

STAP 4 – Productie
Nu we zeker weten dat de adapter voldoet aan alle eisen, beginnen we met de productie. Wij hebben een grote voorraad hoog gelegeerde materialen waardoor de productie bijna altijd direct kan beginnen. De productie vindt plaats in onze eigen machinefabriek op onze hypermoderne CNC draai- en freesbanken.

STAP 5 – Kwaliteitscontrole
Na productie ondergaan alle adapters een strenge kwaliteitscontrole en kunnen wij de adapters statisch testen op onze eigen testbank tot een druk van 4000 bar. Wij kunnen een druk testcertificaat meeleveren en indien gevraagd een certificate of conformity uitgeven.

Stap 6 – Levering product
Nu de adapters speciaal voor u op maat gemaakt zijn en voldoen aan de strenge kwaliteitscontrole, wilt u de adapters natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wij verzenden de producten via een regulier verzendbedrijf door heel europa. Bij spoed aanvragen kunnen wij meestal binnen enkele dagen leveren. U kunt ons dan ook te allen tijde bereiken op 0031723034190

Related News

Draaibank uit 1900

Heeft u onze nieuwe aanwinst al gezien?

Sinds kort hebben wij deze prachtige draaibank uit begin 1900 voor onze vestiging staan. Wij...