Slide 1
KAMAT Hogedrukpompen

LMT Waterjetting Solutions is de officiële dealer van KAMAT voor Nederland, en levert het volledige assortiment professionele hogedrukreinigers en -trailers met een werkdruk tot 3500 bar.

Dealer KAMAT Hogedrukpompen BeNeLux

Hogedruktechnologie voor de industrie – ervaring en innovatie van de fabrikant van hogedrukpompen uit Duitsland Wij bieden hogedruktechnologie aan. Of het nu gaat om straalsystemen, hydraulica of proces technologie: onze specialiteit zijn Triplex en Quintuplex hogedrukpompen, complexe pompsystemen en hogedrukinstallaties. Al bijna 50 jaar is het onze missie om hoogwaardige hogedruktechnologieproducten te produceren die duurzaam en onderhoudsarm zijn en altijd zijn afgestemd op de individuele toepassing.

Sinds 1974 staat KAMAT voor ervaring en deskundigheid op het gebied van het ontwerp en de fabricage van hogedrukpompen en pompaggregaten op basis van een modulair systeem. We zijn er trots op hoogwaardige hogedruktechnologie van Duitse makelij aan te bieden en daarbij te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid met maximale flexibiliteit. Als familiebedrijf van de tweede generatie ontwikkelen en produceren we op maat gemaakte hogedrukoplossingen in Witten, die wereldwijd worden gebruikt in verschillende industriële toepassingen.

U heeft de uitdaging. Wij hebben de ervaring en innovatie.

Ontdek vandaag nog de kracht van onze hogedruktechnologie en laat ons u helpen uw industriële uitdagingen te overwinnen met onze innovatieve hogedrukoplossingen.

Kwaliteitsgarantie van de expert in hogedruktechnologie al bijna 50 jaar:

  • Producten individueel ontwikkeld voor uw toepassing
  • Duurzame productverwerking
  • Onderhoudsarme verwerkingen
  • Professionele service en advies
KAMAT Hogedrukpompen - 1980