Skip to main content

Ons team!

Hessel Swart

Hessel Swart

Bedrijfsleider

In mijn functie als bedrijfsleider zorg ik ervoor dat onze projecten zo soepel mogelijk lopen, zodat wij onze klanten de hoogste kwaliteit en beste en snelste service kunnen garanderen.

Jurgen van den Berg

Jurgen van den Berg

CEO

Als trotse eigenaar van LMT streef ik naar de hoogste service en kwaliteit. Ik zou u graag persoonlijk meer vertellen over ons prachtige bedrijf. Ik kom graag met u in contact.

Nicole Bakkum

Nicole Bakkum

Financiën & Administratie

Hoi hoi, voor uw vragen met betrekking tot financiën en administratie kunt u contact met mij opnemen. Ik ben dagelijks te bereiken via de mail en op maandag en vrijdag telefonisch.

Steven Legdeur

Steven Legdeur

Productie

Hallo, mijn naam is Steven en in mijn functie als productiemedewerker is werken met techniek mijn favoriete bezigheid. Ik kan niet wachten om technische aspecten toe te passen voor uw bedrijf.

Jan Greeve

Jan Greeve

Commercie & Sales

Ik kijk ernaar uit om u meer informatie te verschaffen over onze producten en diensten. Wilt u een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen? Dan sta ik u graag te woord.

Chairon Mauricia

Chairon Mauricia

Productie

Hallo, Ik ben Chairon. Ik fleur op van het leveren van perfecte producties. Ik ben ervan overtuigt dat ik samen met ons team, perfecte producten voor u kan leveren. Tot ziens!

Felix de Jong

Felix de Jong

Productie

Ha, dank voor uw interesse in mijn functie. Als productiemedewerker streef ik ernaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Het leveren van perfect productie geeft mij voldoening.

Rens Gaarenstroom

Rens Gaarenstroom

Reparatie Service

Schade? Technische problemen? Don't worry! Neem contact met ons op en ik zal u spoedig helpen. Ik ben al onderweg om uw apparatuur te repareren of technische problemen te verhelpen.

Frans Schouten

Frans Schouten

Productie

Als productie medewerker bij LMT Waterjetting Soluitons ben ik dagelijks bezig met het leveren van op maat geproduceerde producten voor onze klanten. Precision matters!

Dennis Wijmenga

Dennis Wijmenga

Technisch Engineer

Het programmeren van de besturingsomgevingen van hogedruk units is mijn voornaamste bezigheid, denk aan het ontwerpen, ontwikkelen, bedraden en bekabelen van besturingskasten.