Skip to main content

Nieuw | levering Hogedruk unit

Gepubliceerd | 09-07-2021

Wederom een nieuw model mogen leveren: De DiBO JMB-M+

Deze week hebben wij een nieuwe hogedruk trailer mogen leveren aan Bukom. Bukom is specialist in circulaire reinigingsoplossingen. LMT Waterjetting Solutions wenst Bukom fijne en veilige projecten toe met haar nieuwe aanwinst en werkcomfort.
DiBO Hogedruk Unit - Levering Unit - LMT

De JMB-M warmwater hogedrukreiniger is veelzijdig toepasbaar dankzij de eigen krachtbron en de autonome werking, zeker op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is. Deze trailer is uitgerust met de nieuwste groene technologieën, onder meer onze eigen GreenBoiler die een enorme brandstofbesparing oplevert. Eveneens zorgt het Intercoolingsysteem, waarbij water uit de tank gebruikt wordt voor motorkoeling en voorverwarming via de warmtewisselaar, voor een brandstofbesparing van 15% voor de branderketel. De dieselmotor wordt bovendien extra gekoeld door een bijkomend luchtkoelingssysteem voor het gehele motorcompartiment.

Met het milieu in gedachte, installeerden we ook een automatisch stopsysteem dat de hogedrukreiniger uitschakelt wanneer er een halfuur geen reinigingsactiviteit is. Bovendien kan er gereinigd worden met minder dan 85dB omdat de trailer gesloten is tijdens de werkzaamheden. De groene gedachte van DiBO keert steeds terug: zo ook in de groengekleurde aerodynamische openklapbare behuizing uit polyethyleen.

Naast de standaard uitvoering is deze JMB-M hogedruktrailer ook verkrijgbaar in een full option “+” uitvoering.

De JMB-M+ uitvoering omvat:

  • Elektronische niveau-aanduiding voor brandstof- en watertank
  • Elektronische gasregeling met een automatisch stationair toerentalregeling.

LMT Waterjetting Solutions is de dealer van DiBO in de provincie Noord-Holland. In samenwerking met de fabriek en het ontwikkelcentrum van DiBO voorzien wij u van de meest geavanceerde technieken op gebied van hoge- en lage druk reiniging met de focus op duurzaamheid. 

#CleanGreen!

Nieuw Reinigen
op Gas
& Electra

JMB-ME+ (ELEKTRISCH)