Skip to main content

DIRECT VERKRIJGBAAR | Hogedruk unit

Gepubliceerd | 16-11-2020

DIRECT VERKRIJGBAAR: HOGEDRUK UNIT 38-188 L / MIN @ 1.100 BAR

Volautomatische hogedrukunit met minimaal energieverbruik. Zie hier onze containerunit K40036A-3G-DW530B met Scania V8-motor, niveau 5 (nieuwste emissienorm), geautomatiseerde ZF-transmissie, geschikt voor meerdere consumenten, 38-188 l / min @ 1.100 bar, onze nieuwste techniek wordt gecombineerd.

VOLAUTOMATISCHE HOGEDRUK UNIT MET MINIMALE ENERGIEVERBRUIK

Hogedruktechniek is onze kerncompetentie. Al decennia lang zijn wij een gevestigde waarde als toonaangevende internationale systeemleverancier op het gebied van hogedruktchniek voor vloeistoffen. Onze missie is simpel: vind de beste oplossing voor de klant. We leveren steeds vaker complete systemen, waarbij de HP plunjerpomp slechts één onderdeel is, het hart van het systeem. In onze advies- en engineeringdiensten gaan we veel verder dan simpel een pomp. We begeleiden onze klanten van het eerste procesidee tot het turnkey-systeem en ontwikkelen individuele totaalsystemen.

In onze huidige gebruiksklare hogedrukcontainerunit K40036A-3G-DW530B met Scania V8-motor, niveau 5 (nieuwste emissienorm), geautomatiseerde ZF-transmissie, geschikt voor meerdere consumenten, 38-188 l / min @ 1100 bar, waarin onze nieuwste ideeën en technische diensten worden gecombineerd. De volautomatische hogedrukunit, die direct kan worden geleverd en gebruikt, werd door ons gepland en vervaardigd als demonstratie-unit voor IFAT 2020. Deze zou als noviteit van KAMAT gepresenteerd worden op IFAT 2020. Zoals bekend is de beurs is uitgesteld vanwege de pandemie. Geen reden om het onze klanten te onthouden. Zo presenteren wij het hierbij digitaal op onze website.