Skip to main content
Block

Hogedrukreiniging
voor pijpleidingen

Hardnekkige afzettingen in leidingen kunnen zonder agressieve middelen worden verwijderd door middel van onze hogedruktechnologie.

Image is not available

Hogedrukreiniging voor pijpleidingen

Hardnekkige afzettingen in leidingen kunnen zonder agressieve middelen worden verwijderd door middel van onze hogedruktechnologie

Uitgerust met een vooraandrijfeenheid en een geleider voor de hogedrukslang, biedt ons TORNADO-systeem, een zeer performant reinigingssysteem. Zelfs langs secties met veel bochten zijn de leidingen bevrijd van hardnekkige afzettingen en kunnen zelfs volledig geblokkeerde leidingen worden schoongemaakt.

Onze speciale hogedrukpijpreinigingstechnologie is bij uitstek geschikt voor het reinigen van extreem vuile pijpen, grote diameterspijpen of langs secties met veel pijpbochten. De werkdruk van de hogedruksproeier, die afzonderlijk instelbaar is voor de toepassing, en de optionele specifieke uitvoer, zorgen voor een zachte en effectieve verwijdering van resten zonder dat de binnenmuren van de leidingen worden beschadigd.

Ons zeer effectieve, halfautomatische TORNADO-pijpreinigingsapparaat is in een elektriciteitscentrale in Polen gebruikt voor het reinigen van aslijnen. In kolengestookte en oliegestookte krachtcentrales worden meestal afzettingen gevormd in de leidingen tussen ketelhuis en afvalstortplaats. Deze harde afzetting vermindert de leidingdoorsnede aanzienlijk. Zelfs een kleine versmalling van de doorsnede leidt tot vortexformaties die vereisen dat de pompprestaties aanzienlijk worden verhoogd om de as weg te pompen. Hoe groter de vernauwing wordt, hoe belangrijker het energieverbruik wordt verhoogd. De afzettingen die werden verwijderd in de Poolse energiecentrale met onze hogedrukpomp, waren aan het begin van de buis 30 millimeter dik en stegen over de volledige leidingloop tot 70 millimeter dik.

 

Vragen? Wij helpen u graag