Skip to main content
Block

Betonrestauratie door hogedrukwatertechnologie

Verwijdering beton met hogedrukpompsystemen. De betonrestauratie door middel van hogedrukwatertechnologie zorgt voor een zachte en zeer nauwkeurige verwijdering van de wapening.

Verwijder beton met hogedrukpompsystemen  De betonrestauratie door middel van hogedrukwatertechnologie zorgt voor een zachte en zeer nauwkeurige verwijdering van de wapening.

Betonrestauratie door middel van hogedrukwatertechnologie

Verwijdering van beton met hogedrukpompsystemen

De betonrestauratie door middel van hogedrukwatertechnologie zorgt voor een zachte en zeer nauwkeurige verwijdering van de wapening.

Hogedrukwatertechnologie in het bereik tussen 2.000 en 3.000 bar is bij uitstek geschikt voor betonsanering: coatings van fijne mortellagen tot bitumen of zelfs vervuiling kunnen eenvoudig worden verwijderd met water onder hoge druk. Bovendien kan opzettelijk beschadigd beton worden opgebroken en verwijderd zonder het blootgestelde ijzer te beschadigen. Onze hogedrukaccessoires voor plunjerpompen, zoals het speciaal ontwikkelde hogedrukpistool, kunnen zeer nauwkeurig in deze toepassing worden geleid en zorgen voor moeiteloos en efficiënte werking.

Een van onze klanten gebruikte hogedrukwatertechnologie in een hoogbouw met 17 verdiepingen in Milaan met behulp van ons hogedrukpompsysteem om tegelijkertijd een dikke epoxycoating en beschadigd beton te verwijderen. De betonrestauratie op dit gebouw was noodzakelijk geworden nadat water was doordrongen in het wapeningsijzer vanwege onvoldoende betondekking, die vervolgens zijn volume had verhoogd door corrosie en het beton opsplitste. Ondanks de hoge druk laten de speciale spuitmonden een fijne waterstraal toe voor zeer precieze bewerking met lage waterstroom, zelfs zeer dicht bij ramen, expansievoegen, antennes, kabels, enz., zonder ze te beschadigen.

Vragen? Wij helpen u graag