Skip to main content

MAATWERK

Elke industrie stelt andere eisen aan reiniging. Voor Friesland Campina ontwikkelden wij een een robotarm met een geïntegreerd reinigingssysteem voor volautomatische en efficiënte reiniging van kaasplanken. DuPont zocht een reinigingssysteem dat extreem zwaar belast mag worden: ieder uur worden gigantische productieclaven onder hoge druk gereinigd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor het reinigen van olieboorinstallaties ontwierpen we een flexibele werkbank, waarop twaalf meter lange en anderhalf meter dikke pijpen volautomatisch gereinigd worden.

 

Wat de uitdaging ook is, bij LMT zijn wij van mening dat onze producten en diensten naadloos moeten aansluiten op uw wensen. Hierin staan de behoeften en wensen van u als klant centraal.

Er is ons dan ook veel aan gelegen om u precies die producten en diensten aan te bieden, die aansluiten op de behoeften van uw bedrijf en uw vraagstuk. Met u als klant analyseren wij het reinigingsprobleem en stellen wij gezamenlijk uw ideale reinigingsbehoefte op om zo tot een optimale oplossing te komen voor uw probleemstelling.

Maatwerkoplossingen in diensten
LMT is niet alleen een leverancier van hogedrukpompen, maar levert juist ook een toegevoegde waarde in aanvullende diensten. Naast diverse standaard diensten, zoals adapters en nozzle’s kunnen wij hogedrukapparatuur ontwikkelen en produceren op uw specifieke wensen. In onze moderne fabriek met CNC machines kunnen wij voldoen aan deze vraag. En tevens voorzien in engineering in 3D cad-cam en certificering van de onderdelen. Wij kunnen alle onderdelen statisch testen tot een druk van 4.000 bar.

Wij kunnen dankzij een eigen CNC gestuurde robot een reinigingsspecifiek rapport opstellen dat inzage geeft in druk, debiet, hoek, snelheid, temperatuur, toerental rotorend, niet roterend en het juiste type nozzle. Zo kunnen wij vooraf exact adviseren over de juiste hoeveelheid energie die er nodig is om te reinigen zodat u als klant niet een ‘oversized’ systeem aanschaft.